15. 05. 2016.

Što učinite kada želite voziti Fox?
Lako pitanje. Posjetite Vivasport, odaberete model, kupite ga i montirate. No što ako vam jednog dana sin ili kćerka kaže da također želi voziti Fox.
U Vivasportu smo razmišljali, zašto bi samo odrasli uživali u Fox suspenzijama? Zašto ne bi i vaše dijete? S toga smo se primili sljedećeg…

IMG_7511

Uzeli smo Commencal Ramones 20″ i odlučili složiti vilicu Fox na njega.

Ne možemo poreći, u određenoj dobi posjedovanje mountain bike-a postaje iznimno značajno. Igrati se i voziti u dvorištu od susjeda, ići u školu ili krenuti skakati oko kuće.

Dok je META HT 20 napravljen za više specifičan mtb, Ramones 20″ dizajniran je za manje ozbiljnu vožnju ali s jednakom količinom zabave! Kao što bi i dijete trebalo. S izdržljivim okvirom kao i svim komponentama, vaše dijete neće imati straha. Posjedovati će pravi MTB, s ripničastim gumama i savršeno opremljenim volanom i lulicom. Sada sve to, ali i uz Fox-ovu vilicu!
Kako bi se što više zabavljao/la uz veće mogučnosti,ali i samim činjenicom da vozi Fox isto kao i njegova/njezina mama ili tata.

 

IMG_7548

Primili smo se posla i rastavili cijeli bicikl. Nakon toga mogli smo prijeći na vilicu. Rama je bila spremna…

IMG_7530

Zamijenili smo stirer s kraćim i napravili još neke promjene. Vilica je 32mm Fox Float RL koja je spuštena na 60mm hoda.

 

IMG_7670

Nakon toga, slijedilo je ponovno slaganje bicikla, ali ovaj put s Fox-ovom vilicom i još nekim promjenama!
IMG_7691

Evo kako je bicikl izgledao na kraju…IMG_7834 IMG_7835 IMG_7836 IMG_7837 IMG_7838

Sjećam se, koliko sam bio sretan kada sam dobio svoj prvi brdski bicikl. Cijelo djetinjstvo mi se promijenilo. Toliko sam toga novoga istražio s prijateljima i cijele bih dane proveo vozeći bicikl. Posebna je povezanost između djeteta i bicikla koja se nikada neće raskinuti. Vožnja bicikla je nešto neopisivo, predstavlja im put koji ih povezuje sa svijetom izvan njihovih dvorišta. Bicikli predstavljaju zabavu, slobodu i svježi zrak—sve što dobro pokazuje ljepotu biciklizma i djetinjstva. Više od svega, vožnja biciklom je zdrava faza iz koju djeca nikada neće izaći. Uvijek ćemo biti djeca, samo što nam se igračke mijenjaju.
Sada uz pomoć Fox-ove vilice na biciklu, djeca će moći proširiti svoje mogućnosti i istraživati  i skupljati iskustva koja će im oblikovati cijelo djetinjstvo.

  Novosti - Sve