19. 12. 2023.

Teško je ostati ravnodušan kada vidite ovako nešto što će se dogoditi u Dugom Selu.  A to je da će najveći pump track poligon u zemlji dobiti novi sadržaj – parkiralište za kampere i zonu za roštiljanje. 

Grad Dugo Selo među prvima je u Hrvatskoj izgradio pump track poligon koji je, sa svojih 879 m2 asfaltne površine, ujedno i najveći u zemlji. S obzirom na to da je poligon u proteklih godinu i pol dana, od kako je otvoren, postao popularan ne samo kod ljubitelja biciklizma, rola, romobila i skateboartda  u susjednim gradovima i općinama, već i državama, gradska uprava je odlučila proširiti sadržaj dogradnjom društveno rekreacijske zone s parkiralištem za privremeno parkiranje 15 kamp vozila. Naravno, uz to omogućit će se i priključci za struju i izgraditi sanitarni čvor. Također u sklopu toga gradit će se i zona za druženje i roštiljanje.

Površina predviđena za društveno rekreacijsku zonu iznosi 2.500 kvadrata, a završetak gradnje predviđa se krajem ljeta 2024. godine, najavljuju iz gradske uprave i dodaju kako će se tijekom gradnje društveno rekreacijskog sadržaja u najvećoj mjeri zadržati postojeće hortikulturno uređenje i naravno dodati novo kako bi se sačuvao postojeći park. Cijena cijelog projekta iznosi 150 tisuća eura s PDV-om. (m.p.d.)

Pratite novosti na Viva Sport Whatsapp kanalu 

https://whatsapp.com/channel/0029Va9VEYu6BIEebhnqeJ2P

  Novosti - Sve