Naručivanje

Proizvodi se naručuju elektronskim postupkom i neopozivi su. Ukoliko Viva Sport d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti sve naručene proizvode odnosno ako nisu svi bili na skladištu, isporučiti će one koji jesu na skladištu odnosno oni koji su raspoloživi. S isporukom tih proizvoda poslati će Kupcu e-mail u predviđenom roku sa informacijama i mogućnostima za isporuku preostalih proizvoda kojih nije bilo na zalihi.

Ukoliko je potrebno odrediti neke atribute ili svojstva proizvoda Kupca će kontaktirati djelatnici Viva Sport d.o.o. i to radnim danom između 8 i 20 sati. Kupac može u roku od 3 dana otkazati isporuku preostalih proizvoda kojih Prodavatelja nema na skladištu prema uputama na obavijesti o djelomičnoj isporuci. Nakon čega se vrši povrat preplaćenih sredstava na račun Kupca.

U većini slučajeva, narudžbe stigle radnim danom do 10:00 sati, najčešće se otpremaju  prema Kupcu isti dan, osim ako se radi o artiklima koji nisu na zalihi na poslovnici Dugo Selo. Ovo je uobičajena procedura, nije pravilo.